top of page
background site_20%.png

HER SPACE FESTIVAL ROMANIA
Limitări vs. Echilibru
 ATELIERE 

Pe parcursul celor două zile ale evenimentului, participantele au posibilitatea
de a alege atelierele la care doresc să ia parte.
De la ateliere de relaxare și well-being la cele de dezvoltare personală, sănătate și lifestyle,
toate sunt concepute pentru a le oferi acces la instrumentele necesare pentru a se descoperi pe sine, socializa și a putea lua cu ușurință decizii privitoare la creșterea calității vieții lor. 

background site_20%.png
Laura Călin, Wellbeing Trainer, Facilitator Her Space Festival Romania

LAURA CĂLIN

Deblocarea Energiei Feminine

Energia feminină este adesea înțeleasă greșit. Când vine vorba despre energia feminină, nu este vorba despre gen, ci despre aspectele mai blânde și receptive ale personalității noastre. Ea reprezintă intuiția, empatia și capacitatea de gândire holistică.

În universul nostru, echilibrul este primordial. Așa cum ziua echilibrează noaptea, energia feminină echilibrează masculinul, reprezentând dansul contrastului dinamic - acțiune și reflecție, dăruire și primire, forță și flexibilitate.

Cu toate acestea, normele societale și experiențele personale pot duce la suprimarea sau neglijarea acestei energii cruciale, provocând un dezechilibru care se manifestă în diferite aspecte ale vieții.

Semnele energiei feminine blocate nu sunt doar șoapte; sunt strigăte de atenție și grijă. Sunt alarme care semnalează nevoia de a face o pauză, de a reflecta și de a se hrăni înapoi la o stare de echilibru.

La acest atelier vei descoperi:

  • Cum să îți explorezi și deblochezi energia feminină;

  • Care sunt fațetele energiei feminine;

  • Cum să folosești energia feminină în viața de zi cu zi;

  • De ce este importantă energia feminină și cum se manifestă în viața noastră;

  • Exerciții de conectare cu energia noastră feminină;

  • Teste prin care poți afla care este energia ta predominantă;

  • Cum poți folosi energia feminină în relații, carieră sau în domeniul creativ.

Despre facilitator:

Laura Călin (@lauracalin) este wellbeing trainer cu focus pe găsirea echilibrului ca stil de viață. Practică yoga de cincisprezece ani și predă

de cinci ani, cu formare la Sivananda Yoga Vedanta Center (RYT 200h), o prestigioasă școală certificată de Yoga Alliance.

Alte cursuri care i-au îmbogățit experiența sunt cele de Hatha Yoga, Meditație și Pranayama la Isha Yoga Center în India.

Este Inner Coach Feminin, cu suport pe exprimarea feminității și găsirea echilibrului interior între Yin și Yang. Nu în ultimul rând, autor publicat, cartea sa - "Puterea Feminității. Arta Seducției" - fiind o carte inspirată de practicile yoghine.

background site_20%.png

CRISTINA GROZA

Spațiul Interior și Exterior:
Rolul femeii în noua eră energetică Feng Shui

Spațiul în care trăim poate avea un impact semnificativ asupra stării noastre emoționale și de sănătate. Fie că este vorba despre spațiul interior, cu trăirile intime pe care le experimentăm, sau despre cel exterior, care constituie cadrul în care ne desfășurăm viețile, fiecare dimensiune a spațiului nostru are puterea de a ne modela experiența de zi cu zi, transformându-se într-un aliat ce susține bunăstarea și prosperitatea sau, dimpotrivă, într-un factor ce ne sabotează acțiunile.

 

Următorii 20 de ani sunt denumiți în Feng Shui 'Epoca Femeii', semnalând o schimbare semnificativă în dinamica energetică. În această nouă epocă, rolul activ al femeilor va fi esențial.

 

Conferința noastră va explora modul în care femeile pot influența și îmbunătăți spațiile în care trăiesc și lucrează, pentru a maximiza fluxul de energie pozitivă și pentru a favoriza echilibrul și armonia.

Cristina Groza, maestru Feng Shui

La acest atelier vei descoperi:

  • Modul în care femeile pot influența și îmbunătăți spațiile în care trăiesc și lucrează;

  • Cum poți transforma spațiul personal și profesional într-un mediu care susține succesul și promovează o stare de bine profundă și durabilă;

  • Cum poți folosi principiile Feng Shui pentru a te alinia cu energía ascendentă a acestei noi ere;

  • Cum poți deveni co-creatoarea activă a propriei tale vieți.

Despre facilitator:

Arh. Maestru Cristina Groza este primul maestru acreditat de IFSA (Asociația Internațională de Feng Shui) în România și unul dintre cei patru maeștri Feng Shui acreditați din Europa. Absolventă a Institutului de Arhitectură „Ion Mincu”, secția de design interior și mobilier, Master Cristina este președintele Asociației Internaționale de Feng Shui – filiala România (www.ifsa-romania.ro) și membru de onoare al Asociației Numerologilor din România. 

De aproape 20 de ani predă și aplică în consultanța profesională sistemele tradiționale - ramura științifică - Feng Shui și Ba Zi (Coloanele destinului – Astrologia Chineză tradițională) fiind recunoscută atât în țară, cât și în numeroase țări din Europa (precum Belgia, Germania, Franța, Spania, Elveția și Marea Britanie), Asia (Thailanda, Singapore, China și Indonezia), cât și în Orientul Mijlociu (Dubai) și SUA, datorită experienței acumulate în cele două domenii. 

Este fondatoare și trainer în cadrul „Academiei Cristina Groza Feng Shui Academy”, singura academie de Feng Shui și Ba Zi din România acreditată internațional de Asociația Internațională de Feng Shui. Urmând linia Marelui Maestru chinez Raymond Lo, este membru EXCO în Comitetul IFSA și singurul Maestru Feng Shui din România care este trainer și conferențiar la congrese internaționale de Feng Shui. Master Cristina este frecvent invitată la conferințe din domeniul arhitecturii și designului de interior. În 2023, a primit primul „premiu de excelență” pentru cea mai bună Academie de Feng Shui din România.

background site_20%.png
Georgiana Ghiță, Professional Coach, Facilitator Her Space Festival Romania

GEORGIANA GHIȚĂ

Cum setăm obiective realizabile
pentru a fi în echilibru cu dorințele noastre

Stabilirea obiectivelor este o parte crucială în obținerea de rezultate.

Setarea eficientă a acestora îți va permite să le vizualizezi cu claritate în minte și, 

de asemenea, să conștientizezi pașii necesari pentru ca ele să poată deveni realitate.

 

Când examinezi cu atenție obiectivele, practic, te asiguri că acestea sunt realizabile și crești, astfel, șansele de succes, indiferent că este vorba de planul familial, de școală sau de locul de muncă. În plus, prin stabilirea de obiective realiste folosești în mod eficient timpul și resursele de care dispui, fapt care te ajută să îți păstrezi motivația în realizarea lor. Stabilirea și atingerea unor obiective realiste ajută, de asemenea, la creșterea stimei de sine.

 

Acest atelier aduce claritate și simplitate în felul în care sunt setate obiectivele, astfel că vei putea vedea în mod concret care sunt ingredientele de care ai nevoie pentru a obține ceea ce îți dorești în viață, fie că este vorba de planul personal sau de cel profesional. Un mod practic de a ajunge în echilibru cu tine, cu ceea ce îți dorești.

La acest atelier vei descoperi:

  • Ce este un obiectiv;

  • Care este diferența dintre obiectiv și rezultat;

  • Cum să îți setezi un obiectiv realizabil, astfel încât să rămâi în echilibru cu tine;

  • Care sunt blocajele în calea îndeplinirii obiectivelor și cum să le depășești;

  • Cum să obții o lista clară pentru obiectivul pe care dorești să îl realizezi.

Despre facilitator:

Georgiana Ghiță este Coach Profesionist certificat ICF (International Coaching Federation). A călătorit alături de oameni timp de peste 8 ani, în zona de HR, leadership și coaching. Pe acest drum a descoperit că fiecare are resursele şi soluţiile proprii pentru a ajunge acolo unde își dorește, trebuie doar să le descopere în interiorul său.

Misiunea sa este să îi ajute pe oameni să descopere că au puterea și resursele să-și îndeplinească visurile și obiectivele. Are o reală curiozitate despre cum funcționează creierul nostru, cum se formează comportamentele, de ce facem ceea ce facem și cum putem să obținem ceea ce vrem. 

Colaborează cu lideri dornici să-și conducă echipele cu încredere și asumare, cu echipe care doresc să-și atingă potențialul maxim și să lucreze armonios împreună, precum și cu femei antreprenor care caută să-și ducă afacerea la nivelul următor de excelență.

Este creatoare a Goals Planner, un instrument de coaching care te ajută să îți setezi obiective și să le urmărești pe parcursul unui an.

background site_20%.png

DOINA IONESCU-POSEA (ȘCOALA DE TEATRU QFEEL)

Atelier de dezvoltare personală prin teatru

Cu acest atelier te invităm să lași deoparte masca socială, preț de câteva minute, și să intri în JOC, eliberându-te!

 

Terapia prin teatru este o abordare unică și creativă care implică utilizarea intenționată a dramei creative pentru a facilita dezvoltarea personală, integrarea emoțională și a descoperi noi aspecte ale personalității celor care o practică.

 

Tehnicile utilizate pot include improvizația, jocul de rol, povestirea și alte forme de exprimare creativă. Aceste activități oferă participanților un mediu sigur și de sprijin pentru a-și explora gândurile, sentimentele și experiențele.

 

Prin diferite tehnici dramatice, participanții se pot exprima în mod autentic, împărtășind noi aspecte ale personalității lor și obținând perspective asupra emoțiilor și gândurilor lor.

 

Participanții descoperă, astfel, părți ascunse ale personalității lor și dezvoltă noi moduri de relaționare cu ceilalți. Acest proces de autodescoperire duce la creșterea conștientizării de sine, a stimei de sine și a încrederii în sine.  

 

Totodată, prin participarea la activități de grup și performanțe colaborative, indivizii au oportunitatea de a dezvolta abilități eficiente de comunicare, cum ar fi ascultarea activă, asertivitatea și indicii non-verbale. Prin implicarea în dinamica de grup, participanții dezvoltă empatie, înțelegerea perspectivelor celorlalți și îmbunătățirea interacțiunilor sociale.

Doina Ionescu-Posea, Școala de Teatru Qfeel

La acest atelier vei descoperi:

  • Cum să fii prezentă și conștientă că tot ce contează se întâmplă ACUM și AICI;

  • Cum să îți îmbunătățești abilitățile sociale și de comunicare;

  • Cum să îți crești încrederea în tine și să dobândești o nouă perspectivă asupra gândurilor și emoțiilor tale;

  • Cum să ai un tonus general excelent, în care te vei simți: energizată, spontană, creativă, atentă și, mai ales, autentică!

Despre facilitator:

Doina Ionescu Posea este actriță, regizor de teatru și fondator al Școlii de Teatru Q-Feel. De asemenea, este soție, mamă pentru 3 copii și, mai ales, iubitoare de frumos. Spune despre ea că niciodată nu a încetat să se joace, iar principala ei dorință este aceea de a ajuta lumea să nu piardă lucrul acesta important din vedere. TOTUL se întâmplă prin JOC.

 

În urmă cu 15 ani a pornit proiectul Qfeel. Școala de Teatru Qfeel a fost creată să funcționeze ca un laborator în care tu intri și începi să te cercetezi pe tine însuți. Acest lucru devine posibil în cadrul cursurilor de dezvoltare personală prin teatru atât pentru copii, cât și pentru adulți, cursurilor de public speaking, bootcamp-urilor, atelierelor, serilor de poezie și de bancuri, pieselor de teatru. Fiecare experiență, exercițiu are aplicabilitate în viața ta de zi cu zi.   

 

În jurul acestui frumos proiect cu și despre oameni, Doina a reușit să adune în jurul său oameni pasionați ca și ea, care cred în puterea dezvoltării cu ajutorul teatrului. În prezent, Școala de Teatru Qfeel poate fi găsită în 2 orașe: București și Brașov.

background site_20%.png
Veronica Miona, profesor yoga

VERONICA MIONA

Sound Healing Journey

Obținerea unor momente de liniște și pace este, fără îndoială, o problemă importantă în viața agitată și haotică actuală. Stresul de la locul de muncă, gestionarea relațiilor și lupta cu problemele cotidiene de tot felul sunt câteva tipuri de presiune sub care trăim.

 

Terapia cu sunete este unul dintre acele moduri magice care te ajută să depășești stresul de zi cu zi.

 

În cadrul sesiunii de Sound Healing Journey, vei fi invitată să experimentezi o paletă largă de beneficii pentru minte, corp și spirit. Sunetele vindecătoare ale instrumentelor vor acționa ca un balsam pentru sistemul nervos. Prin vibrațiile lor armonioase, aceste instrumente vor stimula circulația energiei vitale în corp și vor echilibra chakrele, ajutând la vindecarea și echilibrarea aspectelor fizice, emoționale și spirituale ale ființei tale.

 

Pe măsură ce te lași purtată de sunetele îmbietoare ale bolurilor tibetane, koshi-urilor, clopoțeilor și a altor instrumente de vis, vei intra într-o stare de meditație profundă și vei experimenta o călătorie interioară către sinele tău autentic.

 

În final, sesiunea de Sound Healing Journey nu este doar o experiență auditivă plăcută, ci și o călătorie interioară profundă și vindecătoare, care poate avea efecte benefice durabile asupra întregii tale ființe. Această sesiune este o oportunitate de a te conecta cu esența ta autentică și de a îmbrățișa armonia și echilibrul în viața ta.

La acest atelier vei descoperi:

  • Cum să te relaxezi profund și să îți eliberezi mintea de gândurile cotidiene;

  • Reducerea nivelului de stres, anxietate și tensiune acumulată în corp;

  • Resursele interioare pentru eliberarea blocajelor emoționale și activarea potențialului de vindecare și transformare;

  • O senzație generală de bine și echilibru interior.

Despre facilitator:

De când și-a început călătoria de a practica și preda yoga, Veronica Miona a descoperit puterea transformatoare a acestei discipline

în structurarea vieții sale de zi cu zi - fizic, mental și, în cele din urmă, spiritual. Yoga i-a remodelat încet întreaga existență.

 

Are diverse certificări, inclusiv un program de 200 de ore de la Yoga Alliance, instruit de renumitul sensei britanic Beko Kaygee la Indian Yoga Academy. Dar și 300 de ore în Kundalini Yoga, Ayurveda, Ciclul Lunar și Enneagram, participând la numeroase ateliere și evenimente la nivel național și internațional.

 

Clasele sale încorporează o gamă de tehnici, de la posturi fizice, exerciții de respirație, până la meditație ghidată si sound healing.

 

Deși a predat ani de zile la Studio-ul ei de Yoga din nordul Bucureștiului și a condus numeroase ateliere de yoga, de conștientizare și

de bunăstare la nivel național, Veronica se consideră o studentă perpetuă a acestei doctrine străvechi.

background site_20%.png

DANA TACEA

Cum să ai o garderobă echilibrată

O garderobă bine echilibrată nu înseamnă doar să ai haine de purtat; este despre a avea haine care să te facă să te simți bine, să arăți grozav și să te ajute să exprimi cine ești, indiferent de ocazie.

 

Și, cel mai important, o garderobă bine echilibrată îți oferă elementele de bază pentru a crea o varietate de ținute care te ajută, fără efort, să faci față diferitelor “roluri” din viața ta. Astfel, cu o garderobă bine echilibrată vei avea piesele vestimentare care funcționează perfect în diverse combinații pentru a crea ținute pentru orice ocazie.

La acest atelier vei descoperi:

  • Care sunt principiile unei garderobe echilibrate;

  • Cum îți dai seama care este stilul vestimentar adecvat corpului tău;

  • Care sunt piesele pe care este musai să le ai în garderoba ta;

  • Cum să ai o garderobă cu piese vestimentare care exprimă cel mai bine personalitatea ta.

Dana Tacea, stilist vestimentar personal

Despre facilitator:

Dana Tacea este stilist personal, iar prin ceea ce face își propune să  ghideze femeile să își găsească propriul stil vestimentar și, important, să își pună la punct garderoba.  Dana a studiat stilismul la Londra – Academia Color Me Beautiful. Totodată, are numeroase colaborări în media, realizând materiale video de stil vestimentar pentru diverse televiziuni: PRO TV – Vorbește Lumea, KanalD – Tu dai moda!, Teo Show, TVR.  

 

De ce-ul Danei este well-being-ul emoțional al femeilor prin vestimentație.

bottom of page